bestuursleden gevraagd

Het bestuur van Dorpsbelangen heeft recent weer vergaderd. De intocht van Sinterklaas is geëvalueerd en we zijn erg tevreden met de werkgroep. Dat geeft het bestuur wat verlichting in de taken. De komende periode zal het bestuur tijdelijk uit 3 personen bestaan. Daarom doen we een oproep: wie wil en kan het bestuur versterken? Een soortgelijke oproep doet de Oranjevereniging ook. Kortom kijk of je een uurtje of anderhalf kan missen per week, gemiddeld.

De gemeente SWF heeft vanaf 5 februari weer het bord van snelheidsweergave op de Tramstrjitte geplaatst. Daarmee hopen we bestuurders die door de Tramstrjitte rijden zich bewust worden dat Nijland een dorp is en geen racebaan. Met de afsluiting van de weg in IJsbrechtum zag ik veel mensen de borden van wegafsluiting negeren: regels gelden toch niet voor mij? Laten we in Nijland het leefbaar houden en met elkaar zorgen voor een veilig dorp waar je ook plezierig kan wonen.

Komend weekend, 10 februari is er weer de jaarlijkse toneelavond. Een gezellige avond met Friestalig toneel. Kijk voor alle andere aangemelde activiteiten in de agenda.